Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

lastenteatterilogo2

Kaikki mitä sinun tulee tietää
Lastenteatterista!

 

Heinonen, Helmi (2014): Ei saa katsoa! : näkökulmia haitallisen aineiston käsitteelle lastenteatterissa. Opinnäytetyö, Metropolia Ammattikorkeakoulu. Luettavissa Theseus-tietokannassa.

Hellström, Martti (1989): Peruskoulu parrasvaloissa : kouluteatterin tarinat, esitykset ja toiminta. Pro gradu -tutkielma, Helsingin yliopisto.

Krohn, Hannele (1991): Viihdettä ja valistusta : turkulaista lastenteatteria kolmena vuosikymmenenä suomalaisen lastenteatterin heijastajana. Pro gradu -tutkielma, Helsingin yliopisto.

Majapuro-Joutsamo, Maisa (1980): Suomalainen koululaisnäytelmäaiheinen kirjallisuus. Pro gradu -tutkielma, Helsingin yliopisto.

Mustonen, Eeva (1999): Marginalisoinnista juhlintaan : teatteri Pienen Suomen Myrsky ja Romeo ja Julia sekä nuortenteatterin vastaanottajien muuttuvat odotushorisontit 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa. Pro gradu -tutkielma, Helsingin yliopisto.

Välitalo, Carita (2004): Lapsi näyttämöllä, aikuinen katsomossa : kommunikaatioprosessi lapsiteatteritapahtumassa esimerkkeinä Hämeenlinnan Miniteatterin Aikuiset ja lapset kasvatuksen pyörteissä ja Turun Nuori Teatterin Ronja Ryövärintytär. Pro gradu -tutkielma, Helsingin yliopisto.

Kirjaudu

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design