Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

 

BRAVO-LOGO-netti-pienempi-mv

13.–20.3.2016
Kansainvälinen
lasten- ja nuortenteatterifestivaali

 

TEATTERI ILMI Ö:N YLEISÖRAATI JO VIIDETTÄ KERTAA MUKANA BRAVO! – FESTIVAALEILLA

Teatteri ILMI Ö. kokoaa jo viidettä kertaa yleisöraadin teatteritaiteen perusopetuskoulunsa oppilasta. Raatilaiset kiertävät katsomassa kaikki festivaalin esitykset, pohtivat ja analysoivat niitä ja antavat palautetta sekä kirjallisesti, että suullisesti. Tällä kertaa mukaan otetaan myös some – kommentointi. Teatterikoulun oppilaat ovat itse teatteria harrastavia lapsia ja nuoria. Heille BRAVO! – festivaali on ainutlaatuinen paikka keskittyä teatteriin katsomisen kautta ja saada yhteisiä taide-elämyksiä. Festivaalin esiintyjille taas raadin palautepaneeli on ainutlaatuinen tilaisuus saada kohdeyleisöltään suoraa palautetta, sekä keskustella kasvotusten teatterista kiinnostuneiden lasten kanssa heidän omasta työstään lastenteatterintekijöinä.

Lasten antama kirjallinen palaute kirjataan festivaalin internetsivuille ja on nähtävillä siellä jo festivaaliviikon aikana. Raadin toiminta huipentuu palautepaneeliin festivaaliviikon perjantaina. Silloin raatilaiset nousevat itse lavalle ja festivaalin esitysten esiintyjät työryhmineen ovat yleisönä. Raatilaiset antavat suullisen palautteen suoraan esiintyjille ja virittävät tunnelman vapaaseen keskusteluun koskien lastenteatteria ja festivaaleilla nähtyjä esityksiä.

 

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design