Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

lastenteatterilogo2

Kaikki mitä sinun tulee tietää
Lastenteatterista!

 
Suomen Assitejhin voivat liittyä kaikki suomalaiset lasten- ja nuortenteatterin toimijat. Assitejn jäseniltä peritään jäsenmaksu, joka perustuu jäsenyhteisön henkilölukumäärään. Vuonna 2017 jäsenmaksu on alkaen 30 euroa (henkilöjäsenet); korkeimpaan jäsenmaksuluokkaan (yli 30 työntekijää) kuuluville yhteisöille jäsenmaksu on 500 euroa.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköisesti osoitteeseen info[at]assitejfi.org, tai postitse osoitteella Suomen Assitej, Bulevardi 7, 00101 Helsinki.
 
Jäsenenä voit tilata tunnukset joilla pääset lisäämään esityksesi lastenteatteri.fi -sivuston esityskalenteriin ja/tai tilattavien esitysten listalle. Muita jäsenetuja ovat mm. kotimaisia ja kansainvälisiä uutisia välittävä jäsenkirjeemme ja kaksi vuodessa ilmestyvä jäsenlehti.
 
Lisäksi tiedotamme jäsentemme esityksistä kansainvälisille festivaalituottajille, järjestämme jäsenkeskusteluja ja -tapahtumia, ja pyrimme tukemaan jäsentemme kansainvälistä verkottumista pienin matka-avustuksin.
 
Ja jäsenenä voit kertoa, mitä SINÄ haluaisit Assitejn tekevän hyväksesi! Liity jo tänään!

Kirjaudu

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design